Kvalitet gradnje:

Zidovi objekta:

Kompletni spoljni zid objekta je tzv. "sendvič zid", što znači gledano spolja prema unutra: 12cm opeka + 5cm mineralna vuna + 25cm blok (giter - noseći blok), i naravno sa obe strane malter. Dosadašnja iskustva pokazuju da je ovakav tip gradnje odlična termo izolacija i štedi kućni budžet koji se odvaja za grejanje stambenog prostora.
Zid koji razdvaja stanove je opeka (25cm).

Kao pregradni zid unutar stana je opeka (12cm), ili blok (25cm) ukoliko je zid noseći.

vrh strane

Podna obloga:

U sobnim delovima stanova postavlja se hrastov parket.
U hodnicima, predsoblju, ostavama i tsl. postavlja se parket ili keramičke pločice shodno Vašim željama, uz mogućnost kombinacije.
U kupatilu se postavljaju podne keramičke pločice u nekoliko nijansi, po izboru kupca.
Balkoni, odnosno lođe su popločani keramičkim pločicama po izboru investitora, odnosno nas.
vrh strane

Zidna obloga:

U kupatilu se postavljaju zidne keramičke pločice u nekoliko nijansi, po izboru kupca.
U kuhinji se postavljaju zidne keramičke pločice okvirne visine 60cm oko predvidenog radnog dela u kuhinji. Naravno izlazimo u susret svim specijalnim željama.
Po svim ostalim delovima zidovi su omolovani belom poludisperzivnom bojom. Naravno, moguće je birati drugačiju boju od bele, pri čemu se ne plaća doplata ukoliko je princip jedna prostorija jedna boja (podrazumeva se da je plafon omolovan u belu boju ukoliko kupac ne želi drugačije). Znači plaća se doplata ako kupac želi npr. neke mustre na zidu i tsl.

vrh strane

Stolarija:

Kao spoljna se ugraduje PVC stolarija sa izolacionim (termopan) staklima, a prozori su snabdeveni dvostruko okretnim mehanizmom. Unutrašnja stolarija je ravna, obložena sa pločama iverice, obogaćena CLP-om, posebno otpornim na vlagu i udarce u nijansama bukve ili hrasta.

vrh strane

Kupatilo

Oprema kupatila se sastoji od wc šolje sa poklopcem, wc kotlića, kade ili tuš kade, baterije za tuš ili kadu sa tušem, lavaboa sa baterijom, bojlera (od 80 lit za stanove veće od 50m2, odnosno 50 lit za manje stanove), sve u boji po izboru investitora. Moguće je napraviti određene izmene (boja, tip sanitarija i tsl. a sve po Vašoj želji), stim da se prethodno postigne međusobna saglasnost.

vrh strane

Struja

Instalacija je izvedena u celoj zgradi i svakom stanu posebno. Svaki stan ima svoje zasebno trofazno dvotarifno brojilo. Moguće je raspored priključaka (utičnica) uraditi po Vašoj želji stim da se prethodno postigne međusobna saglasnost.

vrh strane

Grejanje

Grejanje se ostvaruje putem radijatorskih grejnih tela priključenih na kondenzacione kotlove kaskadno povezane u zgradi tj. na gradski gasovod. Svako grejno telo posebno i svaki stan (zbirno) ima svoj poseban merač potrošnje (kalorimetar) koji očitava nadležni distributer za gas.

vrh strane

Telekomunikacione instalacije

Od telekomunikacionih instalacija pored klasičnih (interfon i kablovska televizija), zgrada poseduje i telefonske instalacije koje podržavaju ISDN, DSL i kablovski internet. Ovaj tip instalacije je nov na našem tržištu i verovatno malo govori prosečnom kupcu, ali omogućava širok spektar usluga. Naravno, postoji mogućnost postavljanja konektora prema Vašim željama.

vrh strane
Za sve detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju - nazovite nas ili dođite u naše prostorije.